Пролет сияе, грее май,
но ще си върнем ли изгубения рай?
Как, като нямаме идеали,
а и тези над нас - едва ли.
Всеки на банкнотата се кланя,
а останалото, освен властта, забравя.
После чудим се що сме зле.
Нека да направим туй да спре!
© Георги Все права защищены