ТЪЖНИЯТ ЕСЕНЕН ДЪЖД
(по Николай Лилиев)
Тъжният есенен дъжд
плаче над моята стряха,
с тъжния есенен дъжд
всички надежди умряха!
Тъжният есенен дъжд
в мозъка с тропот се врязва,
тъжният есенен дъжд
скръбни балади разказва.
В тъжния есенен дъжд –
гъста мъгла и неволи,
тъжният есенен дъжд
жълтите клони оголи!
© Раммадан Л.К. Все права защищены