Тъжно е, когато не си до мен.
Без теб деня ми не е ден.
Нощите не са като преди.
Твоята липса направо ще ме победи.
Ти беше най-красивото създание в моя живот
и последната ми истинска любов.
Не мога без теб, разбери.
Много те моля, твоята любов ми подари.
Откакто нямам нея, спрях да се смея.
Спрях да се усмихвам
и лека-полека започнах да притихвам.
Тъжно е, защото вече те няма
и това адски много ме ранява.
Писна ми от живота ми проклет.
Нищо няма смисъл без теб.
© Кристиян Иванов Все права защищены
Само напред момче, живота чака теб!