29 мая 2012 г., 11:09

Тъмнооко 

  Поэзия » Любовная
668 0 1

Едно тъмнокосо мълчание

отваря очите ми сутрин,

крещи с милион колебания

и хапе, преди да ме пусне.

 

Едно тъмнокрило безвремие

ме втурва в деня подир тебе,

нахално ми дърпа къдриците

и губи ми цялото време.

 

Едно тъмнооко „обичам те”

ме вплита в съня си разнищен,

и всичките болки са преходни,

и всеки проблем е предишен.

© Джейд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??