(по идеи от Враната, без да я питам, ако има нещо против - ще го махна)
... ми каза:
"Иди в гората.
Покрий се
с есенни
листа.
Почакай
да видиш
и чуеш
таралежа.
С тихи стъпки
напуснал
полето с макове.
Там цари
покой.
Сега.
Скрий се от:
вятъра, мъглата,
дъжда, луната...
... в орехова
шума.
(Дали растат
в гората
диви орехи?)
Скрий се от:
лятото, зимата,
пролетта... "
Остана ми
едната есен.
С орехова шума.
И тихи стъпки.
09.03.2011
© ВикМарк Все права защищены
я се покажи да те види Вълчо-зълчо....!!!
а от маковете какви неща ставали.....мани!