В главите ни е пълна каша!
Преплитат се реалности и въжделения.
А уж е толкоз простичък светът -
дари Любов и получи в замяна.
Какво е сбърканото в този свят?
Къде изчезна Любовта?
И как, за Бога, да я върнем,
когато тя пари не ще?!
Телата си тормозим със диети.
Душите си от глад ще уморим.
Търчим, все щастие да дирим,
оказва се, ...че гоним все Михаля!
© Минко Андонов Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Благодаря за времето и коментара!