31 мар. 2008 г., 14:09

Търкулване по склона на глаголите 

  Поэзия » Любовная
579 0 7
Озимях
без теб.
И в ъгъла,

дето се събират
паешките пътища,

искам да се свия
до размерите на точка -


не каква да е, а гледна точка,
и от тази гледна точка да изтръгна:

идвай! Искам да запролетя!

© Красимир Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??