На френски е ,,шерше ла фам"-
туй от филмите го знам.
Дадох не една заплата
да намеря аз жената.
За да имам и престиж,
търсих я дори в Париж.
Ала там, дори за малко,
не я срещнах. Колко жалко!
Ходих в много дестинации.
Правих хиляди пробации.
С пробите не се получи...
Тъй ще си умра кат куче!
Няма я жената, сори!
Дупка в мене се отвори
и не се затваря. Ах!
Па богат съм и с ,,Майбах".
Ала, все пак, имам шанс
да заформя як романс.
Явно, както е прието,
ще се разделя с ,,Порше"-то.
Щото днешните женички
си налитат на парички.
Щом продам си автопарка,
в миг ще лапне ме чочарка!
© Георги Янков Все права защищены