3 июл. 2012 г., 12:41

Tърся причина 

  Поэзия » Другая
339 0 0

Когато няма отговор,

посока и решение,

когато нямаш смелост

да повикаш,

когато нямаш смелост

да поискаш дори...

какво остава?

Искам да остана

и напук на всичко,

въпроси и въпросителни,

търся причина...


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??