Под дърво и под камък
търся рима на ,,Любов"
и горя като пламък,
като луд повтарям ,,ов"!
,,Риболов", ,,Петров" и ,,зов"–
от мъжки род имена,
а пък думата ,,Любов"
е име само на жена!
Събуди ме с ,,Мили мой",
с целувка моята любима
и намерих си покой,
намерих търсената рима!
© Исмаил Али Все права защищены