Целуна ме вятър,
скитал из
твоите сънища.
Наложи пелин,
да стане горчиво
виното.
Скрил блянове
в пазва от тъжни
несбъднатости,
подаде ми свещ
от въздишка
и облаци.
Показа ми пътя
сред сенки,
тъма и миражи.
Показа звезда,
която към теб
да ме води.
Събу ми обувките,
бос да стъпвам,
наказан
с грях и любов,
през тръни
към тебе
да ходя.
---> ...отговор на Белоснежка: Разнищвам тишината...
© Найден Найденов Все права защищены