ХЛЕБАРКА В УХОТО - хрускане на словесни "трохи"
КОКТЕЙЛ "Бал/в/ада" - шампанско с чер пипер
БОКСЬОР И БАЛЕРИНА - "па-де-дьо" върху мак от аркада
МЕЧТИ В СТЪКЛЕНИЦА - отмерване на неслучени спомени
СТРЕЛКАЩИ ЗЕНИЦИ - лястовици свиват гнездо под стряхата на пърхащи клепачи
ЗЕНИЦА НА КЪРТИЦА - утайка от птичи сън
ВОСЪЧНА КИЛИЯ - сладки спомени слепени с горчива мед
© Милко Христов Все права защищены
Неочаквано силно впечатляващо... за мен...
А това - "ЗЕНИЦА НА КЪРТИЦА - утайка от птичи сън" е ШЕДЬОВЪР!!!
Браво ти!!!