Убий ме, глупава любов, убий
затова, че още обичам го така.
Цялата ми памет ти изтрий,
замахни с тежката си ръка.
Изтръгни сърцето ми туптящо
и в целувка изгори устата,
плени тялото ми страстно
и жестоко накажи душата.
Не ме интересува, цяла ме убий
и нищо ти от мен недей оставяй.
Всяка част от мене скрий
и нищо мое никому не давай.
Искам само спомена за мен
да живее в него, да не умира
и от моя лик, силно запленен,
мойта страст в него да напира.
Нека тялото му да изгаря,
от моите целувки да пламти,
тежки следи по него да оставя
и сянката ми до него да стои.
А в същото време да ме няма
и той за мене да тъжи,
ръце към снимката ми да протяга
и да съжалява, че всичко тъй свърши.
© Няма значение Все права защищены