24 мая 2015 г., 10:35

Убивай ме с любов 

  Поэзия
401 0 1

Убивай ме. Убивай ме с любов..
нека само бъде споделена,
до мен заспивай всяка нощ,
милвай ме като мъничко бебе.
Да се родя.. в своя изгрев нов..
да пролея своите сълзи горещи,
да заспивам вечер като в кош,
а ти да ми прошепваш нещо.
И думите да стигат като зов..
в сърцето и душата ми ранима,
да поема тяхната красива мощ..
така от нея да почерпя сили.
Дари ме ти със стимул за живот..
развълнувай и кръвта във мене,
после пак убивай ме с любов,
нека само бъде споделена!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??