Училище мое любимо,
училище пълно с мечти,
място безкрайно щастливо,
място с учители добри!
С химикал и тетрадка в ръка,
пълни с надежда една,
урока интересен да научим
и в живота труден да сполучим.
Израснаха с теб специалисти,
отлични програмисти.
Макар понякога и непослушни,
винаги сме добродушни.
Училище мое любимо,
училище пълно с мечти,
място безкрайно щастливо,
място с учители добри!
© Еленка Гишина Все права защищены