Ненова чете Софокъл,
Тошко пита: "Тоз Патрокъл,
любовник на Ахил ли е?",
а пък класът от смях ще мре
Данчо на чина си легнал,
Ваньо пък до него седнал.
Неуспехът него дразни,
а пък Данчо сън го блазни.
Недко казва: "Аз ще уча
и шестица ще забуча!",
но му идват все петици,
щот` си мисли за девици.
Туй са нашите момчета,
общо взето са пердета.
Трудничко се с тях говори,
имат тесни кръгозори.
© Александър Валериев Все права защищены
Умееш да усмихваш!
Браво!