На лято ухае нощта.
На твоите тайни надежди.
Звездите са миг тишина
в безкрая и облаци нежни.
Сребристо перце е мечта.
Танцува по лунна пътека.
Любов на щастлива душа.
Крилата и толкова лека.
Ветрецът те гали, шепти.
Дихание, чудни копнежи.
Воалът от чувства трепти
и в мрака пътека бележи.
Докосвам те моя звезда.
Блестяща, отново далечна.
Целувам лъча светлина.
Обичам те, ти ще си вечна.
© Гедеон Все права защищены