По Хелoуин се случват чудеса -
кресливи“ майки се разхождат
и шепнат тихо нещо за права,
ще кажеш, че са на изложба.
Децата им и те надигат глас,
приличат някак на „търгаши“
и даже нагло искат като нас
да се придвижват до дома си.
По Хелoуин се случват чудеса -
хотели никнат като гъби,
а майките отново на дъжда
се борят и показват зъби!
© Веселин Веселинов Все права защищены