Роди ме с обич, мамо.
Изучи ме, бе ми силно рамо.
Пораснах, станах музикант -
не известен, но все пак с талант.
Изгонват ме оттук, отивам там,
отново сме китарата и аз.
Хубава музика зазвучава,
всеки минаващ пари оставя.
Ноти и акорди зазвучават,
в мелодия се съчетават.
Станах уличен музикант,
не богат, но все пак с талант.
© Emil Angelov Все права защищены