В ума си дефинираме Твореца,
като огледално отражение
на самите нас.
Пробужда се тихото присъствие
Разбираме милост...
Разбираме състрадание...
Разбираме любов...
А пътят към истината
не е ли усилие на сърцето?
Къде е грехът?
Оставете сърцето да ви води,
а не умът!