24 мая 2015 г., 17:13

Умирам за любов 

  Поэзия
663 0 1

Повярвай ми.. умирам за любов..
тръпна някой силно да обичам,

да давам цялото добро от Бог..
от силата на любовта да дишам.


Ти вярвай ми.. копнея за любов..
да мога някой силно да обичам,
да давам цялото добро до гроб..
и тъй да си умра във вричане!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??