Умирам за теб
Няма връщане назад.
Умирам на другия ден,
а ти оставаш част от мен.
Ден и нощ - умирам,
за да живееш ти.
Хиляди спомени прогорени,
хиляди смачкани листа пропити
от спомените на твоите мечти.
Ден след ден - умирам,
за да живееш ти.
Познатите ти стъпки
навсякъде намирам -
по света и хилядите му пътеки.
Ден и нощ - умирам,
за да живееш ти.
Времето минава
и само прашинки напомнят
мокрите следи на сълзите ти...
Ден след ден, ден след нощ - умирам,
ах, как искам да живееш ти...
© Цецо Все права защищены