Уморени крила вече пребирам...
уморени от опити да не летя.
Защо ли ,отчаяно стискам ги
и връзвам с обидни слова.
Уморени мечти скалъпени в рими...
очи пълни с тъга...надежда,защо ли?
Светът ни е просто игра,каква ли!?
Може би на Руска ролетка...
или е просто тъга.
Уморени крила,Господи моля те
дай ми отново мечта и надежда
и аз отново да полетя.
© Ангел Все права защищены