Уморих се да гледам,
как народа си мразите.
Време ви е вече
здраво да загазите.
Уморих се да гледам
бай Ганю в Европа
как щедро си плаща,
властта да докопа.
Вземете си бай Ганю,
ордените и медалите,
че ако останете знам,
България ще запалите.
Няма да се уморя
в лицето да ви го повтарям.
© Лиляна Стаматова Все права защищены