Умориш ли се
Умориш ли се от врагове-ласкатели
и от интригите на подли отмъстители,
познаеш ли неподплатено обвинение
на - уж - приятели добри,
не съжалявай и за миг дори,
а със достойно поведение
и усмивка горда - отмини!
© Пенка Обновенска Все права защищены