19 мая 2012 г., 01:19

Упътване за употреба на пъпната връв 

  Поэзия » Другая
470 0 3

Раждаш се,
здраво сграбчил
пъпната връв на света,
дето ще те изведе
чак до гроба,

 

без да мислиш,
че от малки парченца

връвта
е наснадена.
И от хората

 

само чакай да я сгризат,
или скъсат.
Но ти я връзвай!

 

От умението ти
да наснаждаш

пъпната връв със света

ще зависи
колко дълго
ще бъдеш.
 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??