27 янв. 2007 г., 17:41

Уравнение и решение 

  Поэзия
573 0 0

Колкото повече мисля за себе си
толкова повече влюбвам се в теб.
Колкото повече страдам за себе си,
толкова повече страдам за теб.
Колкото повече се чувставам изгубена,
толкова повече  намирам се в теб.
Колкото повече от теб съм откривана,
толкова повече ставам човек.
Колкото повече от теб съм обичана,
толкова повече плача за мен,
колкото повече от теб съм привличана,
толкова повече се питам: къде
да отида, за да те открия и задачата с теб решим?
Уравнението да преоткирем и всичко да си простим.
И не по математически таблица, а по любов да броим
и с нови усмивки изписани, нашата да съхраним!

© ТтТтТтТтТ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??