Уроци по сценично майсторство
Раздяла
...............................................................
когато гледаш в бездната от нотни тишини
и то в такива сред които с пръсти
дъното със звуци си засявал
когато чувството че път ти предстои
засяда неразумно: в черното или пък в бялото
а споменът припява - няма няма няма как
да върнеш времето- за миг поне -
с една идея по-назад остава ти
едно-едничко нещо да направиш -
да свириш за да не забравиш
http://www.youtube.com/watch?v=WfzBx8SSQOU&feature=related
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены