Уроци по сценично майсторство
Второстепенна роля
.......................
животът също като зимата
понякога от студ се вцепенява
подхлъзват се ту прозата ту римата
и дето паднат - там остават
наоколо притичват слепи стъпки
мълчат по свой си странен начин
боят се сякаш от горчивите си дни
и капят върху хората като небесни капки
потропват с вледенените телца
по сънната аорта на земята
не мога да ги стопля с длан
нe мога... ала длан ще им подам
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены