25 янв. 2006 г., 20:10

Урок за обич 

  Поэзия
813 0 3

Най-прекрасното и чисто нещо на света е
безкористната обич на дете,
прегръдката на малки нежни длани
усмивка и сълза на мъничко лице

В студена зимна нощ роди се
в сърцето ми безкрайна топлина,
първата ти глътка въздух внесе
в душата ми трептяща светлина

На тебе, ангел мой, отдадох
майчината си любов и своя ден
за тебе своя стих създадох
кристалче обич от любов роден

От теб се уча да обичам
всяко бръмбарче,прашинка и цветче
на теб живота си обричам
самата аз пораснало дете!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??