Усеща добротата в теб душата,
от твоя зов сърцето ми тупти.
Не може мисълта ми без мечтата...
Усеща добротата в теб душата.
Обичат се Небето и Земята,
когато се усмихваш нежно ти.
Усеща добротата в теб душата,
от твоя зов сърцето ми тупти.
Ухае с погледа ти красотата...
Усеща добротата в теб душата.
И Пролетта е свежа, и богата,
и от любов в хармония цъфти.
Усеща добротата в теб душата,
от твоя зов сърцето ми тупти.
© Асенчо Грудев Все права защищены