Усещам страх в сълзите ти,
ти чуваш ли гласа ми?
С последен дъх „Обичам те"
ще чуеш пак в съня си...
Много ще ми липсваш, знаеш ли?
Когато си отида - намери ме...
И след всичките красиви залези
в ръцете свои усети ме...
Искам да ти кажа, че не ме е страх...
Не мога да остана, но ти обещавам,
веднага щом чупливият свят стане на прах,
ще се върна, за да ти оставя
вечен спомен и красива истина...
Ще се върна, за да кажа „ Лека нощ!",
иска ми се да съм тук наистина...
Но в съня ти няма никой тази нощ...
Задържам аз последния си дъх,
с последни сили ще ти кажа колко те обичам,
отивам си, сбогувам се и тук...
... се събуждаш - вече нямаш нищо...© Ивона Иванова Все права защищены
Поздрави!