Усети ли как птичките пропяха,
усети ли вкуса на пролетта,
а още есентта не е съблякла
дрехата от падащи листа.
Усети ли ти огнения поглед,
усети ли онези ветрове,
докосващи те даже и неволно,
следа оставят в твоето сърце.
Усети ли ти музика в униние,
и красотата в грозното отвън,
усети ли как бавно в теб покълва
любовта към някой друг живот.
© Иван Русланов Все права защищены
Справил си отлично. Много ми харесва