Усещане
Усещам, в гърдите ми бие едно сърчице,
пълно е с любов и всичката за теб е...
Не ми обръщай гръб - ела и я вземи,
на друг не мога да я дам...
Усещам горчивите капки,
как тежко се стичат по лицето ми,
за теб са моите сълзи...
От любов и от мъка плача,
о, аз не вярвах, аз не знаех,
че някога ще обичам така...
© Цвети Все права защищены