Небето тази вечер се разтваря
и лятото по него ще потегли надалече.
Камшици огнени раздиращо изгарят
гърба му загорял. И в кръговратна вечност
ще завалят листата, сбогом казали
на плодовете си, наляти с устрем към прераждане.
А аз усещам между пръстите си пясъка
и пъпли в мен тъгата на мъгливото изпращане.
© Сара Все права защищены