Усещане за обич,
нарисувана с мигли,
поглед -
мълния
направо в целта.
Докосване в нищото,
страст,
тиха нега...
вълшебство вековно,
създало света.
Две пълни луни -
две измерения
търсещи,
влюбени,
без разстояние.
Самота в хаоса,
път за никъде,
щастие в мъката...
пълно отричане.
© Валка Все права защищены