Лъчи разперени...
Луна. Теб отразила.
Струни треперещи...
Любов. Може би си близо.
Роза. Като тебе...
По детски дива
до ента степен.
Дяволски красива!
Късам я за твоя радост.
Загадка. Къде си ти?
Обръщам се и се прокрадваш.
Луна! Във твоите очи!
© Георги Бъчваров Все права защищены