Все искам да си тръгна... Но не мога.
Дори не смея да призная, че ми липсваш.
Дори след всеки шепот на тревожност,
душата ми пред теб се разсъблича.
И те мечтае – с тихото на думите,
в най-светлата дъга на невъзможното.
Усещане си ... с тръпките по кожата.
И крехкото желание за обич.
© Дочка Г Все права защищены