Усещане за живот
Целувай...
докато устните са червени,
преди времето да ги промени.
Гледай...
очите сини, лъчезарни,
преди да станат празни.
Усети...
топлия дъх на любовта,
преди да отлети в ясни небеса.
Слушай...
думите за мълчание създадени,
от вековете на нас предадени.
Наслади се...
на съня тих и спокоен,
за възхищение достоен.
Обичай...
докато сърцето е откровено,
на емоции все още подчинено.
Радвай се...
на изгрева нежен и мил,
надежда в себе си скрил.
Докосвай...
разпилените от вятъра коси,
докато още не са побелели.
Преди твърде късно да стане
и съдбата за ръка да те хване...
Живей!!!
© Стефка Георгиева Все права защищены