13 апр. 2007 г., 19:11

Усещане за лято... 

  Поэзия
765 0 2
Усещане за лято е пропило
навсякъде в моя малък град.
А слънцето в косите ми е скрило
на юнски изгрев топлата зора...

Морето пак спокойно е простряло
безбрежните си синкави води.
И вятърът дори за миг поспрял е
играта с разлюлените вълни.

И радостно трепти дори небето
над блесналата тиха морска шир.
Лъчите гъделичкат бреговете...
Светът се ражда с братство, обич, мир...

© Теодора Стефчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??