20 апр. 2023 г., 07:40

Усещане за пролет 

  Поэзия » Пейзажная
583 1 6
 

Пролетта разцъфтя от щъркелово гнездо,
от луковичка на цвете прекрасно,
усмихва се от всяко листо
и пее във птичето ято.

Пролетта е сред нас и е мила, любяща,
грее в слънцето, гали косите -
На всеки знак за щастие праща
и любов е, любов във очите!...

 

27.03.2023.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??