20 нояб. 2009 г., 15:23

Усет 

  Поэзия
660 0 12


 


Дъждът по лицето ми

е усещане за твоите целувки.

Искам да съм дъжд

върху теб.

 

 

- // -

 

 

Вятърът в косите ми

е ласка като пръстите ти,

а толкова обичам да галя

твоите...

 

 

- // -

 

 

Пукването на зора,

с пръснати капчици роса

е краят на всяка нощ

с теб.

 

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??