Напомпвани с антибиотици
са пилетата, които ядеме,
и избиват ни отоци,
и растем на кореми.
С ужас вглеждат се близките
на петгодишни момета
как пробиват им ризките
бозките на пубертета.
Ако все тъй прогресираме
с тез Е-та и ГМО-та,
скоро ще еволюираме
в раса нова от ... идиоти.
© Вълчо Шукерски Все права защищены