BMW-то спира пред автосервиза
и от него госпожа намахана излиза.
Влиза бързо с походка на манекен,
а пред нея млад майстор надарен.
„Ауу, как мирише тук при Вас”
И измъква тя парфюма си завчас.
„Много бачкам аз, мадам,
и затова съм в пот облян”
„Имам аз един проблем
със съединителя, и то през ден”
И докато се наведе над волана,
нещо твърдо отзаде ù застана.
Майсторът се труди неуморно,
взе и втора смяна – най-отговорно.
И макар че проблемът със съединителя остана,
мадамата си тръгна доволна и засмяна.
© Евгени Генчев Все права защищены