12 июн. 2008 г., 15:17

Усмихната 

  Поэзия » Любовная
758 0 8
Вярно ли е или мечтая...?
Сънувам ли будна,
вървя или спя... не зная.
Обгърна ме обич,
свежест, това ли е раят?
Ти пишеш,
те ме прегръщат,
аз въздишам,
с обич ми отвръщат!
Раздвоена и щастлива,
плача и се смея,
всичко е толкова красиво,
а аз искам с теб да се слея.
Тук нямам китара,
пианото в другия дом ме чака,
на празника в разгара,
под звездите, в мрака,
за теб копнея,
ще се срещнем ли скоро
или с копнежи ще остарея?

© Татяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??