23 мая 2014 г., 22:28

Усмихната дори сега 

  Поэзия » Любовная
816 0 4

Слънцето в мен се отразява,

усмивка грейва веднага.

Но ти недей ме укорява,

че смея се дори сега.

Сълзи ли искаш или драми?

Театър да ти спретна, може би?

Не ставай смешен, тези драми

подхождат, но на слабите жени!

А  знаеш, слабите за мен са жалки,

аз винаги си пазя гордостта,

дори в този миг не ставам жалка,

дори сега с усмивка ще те победя!

На мен сълзи не ми подхождат

усмивката стои ми най-добре.

Ти беше само миг, но стига толкоз

без драми и излишни ругатни!

Такива като мен са волни

и трудно някой ще ни укроти.

Тръгни, не се обръщай, продължавай

и хайде, с усмивка остани!

© СС Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??