Усмихни се...
Нека твоята усмивка изгрее като слънце в душата ми.
за да разтопи всичко в мен и да започне новият ден.
Само теб искам да виждам, когато се ражда денят.
Само теб да чувствам в нощта...
Да се преплитат телата в танц...
Онези устни да ме разтопят, за да забравя за този живот.
Да остана вътре в теб и да се превърна в жар.
Да гори огънят на любовта...
© Бен Ар Все права защищены
с обич, Бен. Много ми харесва.