Усмихвал ли си се без повод?
Усещал ли си щастието от това?
С една усмивка, проста и омайна, показвал ли си любовта?
На тези три въпроса с усмивка отговарям: "Да",
защото тя е дар, разкриващ красотата в света!
И ти, стига се цупи, а с усмивка трудностите приеми
и ще видиш - радост ще те сполети!
© Йоана Рангелова Все права защищены