Кажи "Добър ден", усмихни се
на утрото зимно нaпук.
Студено е вън, но стопли се,
усмивката прави света по-друг.
Тя светлина е в тунела ти тъмен,
топлинка е студените дни.
Когато боли, усмихни се,
тя е хапче за всички беди!
С усмивка посрещай обида,
с усмивка на простак отвърни!
Усмивката ни прави красиви,
усмихвай се и зло не мисли!
© Антония Генова Все права защищены