Децата с физически увреждания продължават да ме засипват със свои стихове, които редактирам, римувам и публикувам.
На 28.03.2011 от 18:00 в ОКЦ "Красно село" ще има втори концерт "Родени в България", на който каним поетите от този така необходим сайт.
Усмивка
Вики Денчева / Тодор Трайчев
Когато Слънцето се вдига
над върхове и над поля
и топлината му прелива
навред по нашата земя
В лицата ни изгрява радост
Усмивка устните краси
И мисълта за вечна младост
Пробужда нашите мечти
Лети над мене Слънце мило
Високо в чисти небеса
И всичко тъжно и унило
Огрей със свойта светлина
Огрей за всички земни хора
Дари ги с топлите лъчи
В миг на трудност и умора
Опора тяхна ти бъди
А аз оставам си приятел...
Обзет от твойта доброта
Усмихвам се при всяка среща
И страшно ти благодаря
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Все права защищены